joi, 18 februarie 2010

Les ailes d'un Ange=Aripile unui Inger


Cineva spunea ca trecutul tau spune totul despre tine.Eu cred ca prezentul este mult mai important ca oricare alt trecut.Dar daca privesc in trecutul meu simt aroma unui destin care parca nu are legatura decat cu exteriorul meu fiindca in interior mereu am simtit ca sunt cu totul altcineva.
Cineva mereu imi spune ca nu facem bine ca vrem sa dam cu capul in gard si ca de aceea sunt oameni pe langa noi ca sa ii avem ca model si sa evitam sa repetam greselile lor.Sincer , veci nu m-am dumirit de ce nu e ok sa traiesc cam dupa mintea mea si de ce ar trebui sa ma iau dupa turma.Asta pana intr-o zi cand am primit o lectie de viata exemplara.Asa am revenit eu pe scena, dupa o ,,ploaie acida" pe care am luat-o ca atare si care a fost motorul care m-a pus in miscare...dar asta nu inseamna ca dau dreptate acelui CINEVA.
Dupa ce am trait deceptia disparitiei unui artist care mi-a inseninat cativa ani cutremuratori , am inteles un lucru.CA NIMENI NU MERITA NIMIC , NICIUN SACRIFICIU.Suna destul de egoist ce spun, dar pana la urma ne gandim ca si asa viata e o chestiune compromisa din start, asa ca singura noastra scapare e sa luptam cu ea, sa ne luam la tranta si sa facem din clipele noastre multe sau putine ceva fain.
Viata poate fi comparata cu o carte pe care doar unii din noi ajung sa o citeasca in asa fel incat sa inteleaga ca POVESTEA CONTEAZA.POVESTEA TA.Cu visele, framantarile, ciudateniile, ezitarile si tot ce esti tu cu adevarat.Si asta am invatat-o de la un MAESTRU- Gregory Lemarchal ptr care de 3 ani fac tot posibilul ca muzica lui sa o auda cat mai multa lume si sa inteleaga mesajul :,,Putin conteaza rautatile care ni se spun...ceea ce noi avem de facut e sa luptam cu noi insine si sa fim invingatori".

Un comentariu:

  1. perfect adevarat, alina. conteaza sa regasim in noi insine puterea. sufletul. mai ales intr-o lume atat de dezumanizata, cum e cea de azi!

    RăspundețiȘtergere