vineri, 25 iunie 2010

Un an de cand Jako nu mai e...

Rallu, mersi de comentarii!Esti o scumpa!Da, Adam a pierdut dar a castigat!Arta lui nu sta in faptul ca e gay, ci asta poate sa faca din el un artist special asa cum continua sa ramana Elton John, Freddy Mercury, George Michael, Boy George, Ricky Martin si de ce nu...Mika, care chiar daca nu si-a recunoscut orientarea sexuala...e clar...Acest detaliu face din el un artist mai putin valoros?Un artist nu e un model de conduita!!!Profesorii da!Doctorii da!!!Avocatii da!!!Aristii sunt nonconformisti...lor li se permite sa treaca barierele normalului si sa shocheze...
Ma uit si azi la atitudinea lumii vis-a-vis de Jako. A fost un excentric!Asta e clar!Dar asta a facut diferenta intre el si restul artistilor de varsta lui...
Da, a plecat! Pentru unii pe o insula pustie impreuna cu Elvis, pentru altii printre ingeri .Pentru mine continua sa existe.
Un an...Ce e un an...O insiruire de momente ...Un carusel...imagini din trecut, amintiri, muzica...momente speciale create pentru a demonstra ca un geniu si ARTA NU MOR NICIODATA.
...Ai mei se intreaba ...sau nu, in continuare de ce vreau muzica.De ce intr-o lume a jocurilor de culise eu aleg muzica in locul unei vieti linistite, familiste etc.Da chiar, de ce?De ce vreau eu sa ma expun? De ce cariera de ,, lautar", cand am un loc de munca stabil?De ce vreau instabilitate? De ce nu inteleg eu, copilu' parintilor mei ca pentru a avea succes tre' sa dai lovitura?Sa scoti un hit ca sa poti trai apoi 3 vieti dupa foloasele materiale?
Fratilor, da io nu-s lautar!Nu vreau hituri! Cant ca e pasiunea mea! Cant si aleg sa cant si sa traiesc muzical FIINDCA MUZICA IMI OFERA printre alte senzatii minunate, SENZATIA DE NEMURIRE!!!
MUZICA INSEAMNA NEMURIRE!INSEAMNA SA SE VORBEASCA DESPRE TINE DUPA CE NU MAI ESTI!
Eu cant fiindca doar asa imi permit sa fiu eu, fara sa ma prefac, fara sa incerc sa impresionez.Cant fiindca imi doresc asta!Si uite de la ce a pornit totul :

Va pup!...Sau sa zic doar, te pup Ralu...macar cineva citeste ce scriu eu :)

2 comentarii:

  1. din viteza vietii mele familiste nu am reusit sa-ti raspund ca lumea. sa faci ce vrei tu, ce iti place e destul de rar.
    treaba cu cititul vine incet, incet. eu tin blogul mai mult pentru mine....
    Sa canti cat mai mult, A A, ca o faci bine

    RăspundețiȘtergere