vineri, 24 septembrie 2010

Dopo concert ALBASTRU...impresii la cald...

Let's do it, Romania!
Ieri am luat primul contact cu Sarba(u)toarea Castanelor.Nu intamplator, ci din motive strict muzicale.Asa cum v-am informat ieri de la orele 18 la 18.30 am avut un mic spectacol.7 piese, toate ale mele, piese care definesc ceea ce sunt eu ca artist, piese care sunt franturi din experientele mele si ale unui suflet foarte apropiat mie, dar in mare parte piese care au ca tema iubirea.Iubirea EI pentru un EL care n-a stiut sa priveasca in inima ei si sa rezoneze cu tot ce s-a strans acolo pentru el.
Multimea s-a strans incet, s-au oprit, au ascultat, zic eu ca le-a placut si eu m-am simtit foarte bine.Emotii au fost, putine, la inceput pe parcurs se pierd pentru ca uiti, pentru ca trebuie sa te mobilizezi sa transmiti un mesaj, pentru ca trebuie ca energia din vocea ta sa atinga sufletul celor care te asculta.
Daca ati fost acolo, astept impresiile voastre oricum, in orice forma, pe YM sau poate chiar aici.Iar pentru cei care nu ati reusit sa ajungeti la spectacol,o sa postez in cursul zilei de azi momente care sper sa va placa.
Pana atunci ,,Ploaia" care a avut , zic eu un succes neasteptat.

Un comentariu:

  1. este o piesa emotionala, la fel de sensibila ca si vocea dvs. chiar daca nu am fost la respectivul spectacol nu cred ca aveti nevoie de o confirmare pentru talentul dvs. felicitari

    RăspundețiȘtergere