miercuri, 23 iunie 2010

Adam Lambert


Adam Lambert este artistul care a ratat castigarea faimosului American Idol deoarece, cu 2 saptamani inainte de marea finala a decis ca trebuie sa recunoasca in fata publicului sau orientarea sa sexuala.Asadar, vestea ca e gay i-a cam dezamagit pe unii din admiratori, astfel ca lumea a evitat sa il voteze si sa faca din el castigatorul faimosului show. Sa nu uitam ca vorbim aici de o situatie reala , intamplata in cel mai democrat stat din univers -USA.Iata ca...si acolo au probleme cu minoritatile etnice , sexuale si , probabil cu cele zoologice.
L-am ascultat pe Lambert cu mult interes si am inteles ca e un entertainer de succes...atat de mare succes incat e mai bine promovat decat realul castigator.Asta se intampla oriunde...Cam ca si la noi.Si ca o paranteza ...tin minte a doua editie Megastar de la noi, cand Iantu i-a spus unei concurente ca e foarte talentata , canta super bine dar e doar de ascultat, nu si de vazut.Atunci a castigat Andrei Nu Stiu Cum , fara nicio pregatire vocala...Ei, dar surprinzator fata azi face cariera si e super difuzata , pe cand marii castigatori sunt in anonimat.
Revenind la Adam Lambert...am descoperit un stil interpretativ nou.Naucitor.Agresiv dar nu excesiv.Albumul lui... For Your Entertainment... e o companie incantatoare nu doar cand nu mai stii ce sa asculti , ci sa fii pur si simplu uimit de forta si calitatile vocale ale acestui artist.

O seara minunata!

2 comentarii:

  1. imi place "noua fata" a blogului
    chiar m-a mirat ca adam a pierdut. acum stiu de ce-e, acum stiu de ce-e.
    si imaginea lui imi place.
    pacat ca e ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Adam,e de-ajuns sa zici: "Time For Miracles" si-ti dai seama de potentialul,major, al acestui cantaret!!!!

    RăspundețiȘtergere