sâmbătă, 19 iunie 2010

Exclusiv...partea a 2-a

E duminica dimineata...Aseara s-a intamplat un spectacol.Zilele Orasului Tautii Magheraus unde am fost invitata sa cant.Public putin.Afara ploua si chiar daca nu ar fi plouat atat de intens, poate chiar deloc, lumea de la oras e plictisita.Sunt satui frate!Pana peste cap!Ce muzica pop! Ce teatru! ...cand se pot retrage in corturile manelizate pana la absurd unde au ocazia sa bea din sfanta bere si sa agate gagici care imaginar ar vrea vreodata sa aiba de-a face cu ei.Dar asta e publicul de pe la noi.Noroc ca mai sunt cativa tineri, cativa parinti si cativa copii cu bunici , curiosi de felul lor pentru numele de pe afise.M-am straduit insa sa cant 9 piese din cele 10 propuse...putine coveruri, mai multe compozitii proprii...
Am incercat sa nu ma las intimidata...prezenta Primarului in sala a fost demna de luat in seama.Nu stia de mine, nu auzise de mine...a venit sa se convinga...si s-a convins(cred).Ne-am facut numarul, atat eu cat si dansatoarele mele.
Dupa multe cautari in capul meu, dupa incercarea de a cauta o trupa cu care sa cant , mi-am dat seama ca o solutie mult mai buna ar fi 2 fete care danseaza bine si nu se tem de scena.
Pe una din ele am cunoscut-o in contextul unui curs de dans si mi-am dat seama ca are in ea sclipirea, dorinta de a iesi din anonimat.Asa ca am sunat-o pentru a-i propune o colaborare.Dar cum cu o vrabiutza nu se face primavara , lipsea din context persoana care sa intregeasca imaginea.Asadar am rugat-o sa mai caute pe cineva.Asa ca langa Giulia a aparut Teo.
Ei, daca din punctul meu de vedere lucrurile stateau tocmai bine vocal iar de partea mea de scena nu aveam nicio temere, emotiile au fost pentru ele.Dar au facut treaba foarte buna.Pentru o prima aparitie, super fain.
Atmosfera in general a fost ok si asta conteaza.Va pup!

Un comentariu:

  1. la mai maare!
    ma bucur ca v-a iesit. Si vad ca te dezvolti- ai deja dansatoare... :)

    RăspundețiȘtergere