miercuri, 28 iulie 2010

Clipe marunte...


E miercuri si lucrurile au inceput sa decurga intr-un fel.Parca au mai disparut din emotii, parca s-a mai relaxat atmosfera dar nu total.
Sambata seara plec in capitala.Luni incepand cu orele 11 ale diminetii voi fi la Sala Radio ptr selectia ptr Festivalul de Muzica Usoara de la Mamaia, organizat anul acesta cu sprijinul Radiodifuziunii Romane.Ma astept sa se termine favorabil, dar nu imi fac sperante prea multe.Ce sa zic?Cele doua piese merg mai bine decat ma asteptam, vocal vorbind, la coregrafie e ok, doar sa nu merg in contratimp, iar daca o fac sa ma folosesc de giumbuslucul pe care l-am invatat de la coregraf.Ma rog, sper sa fiu in stare sa imi amintesc.Inca nu am stabilit cu ce ma imbrac...aici e o mare trilema.
Azi e ultima zi de coregrafie si sper sa mearga conform schemei Harmintz.Oricum, pana la plecarea de sambata o sa va tin la curent cu cele mai calde stiri.Cea mai calda stire de azi e ca s-a schimbat locatia ptr selectie, nu e chiar in Sala Radio, ci in studioul T3 din spatele Salii Radio(intri prin spate si iesi prin fata).
Si pana la ,,noutati noi" si vesti calde va las in compania lui Adam Lambert, cu o piesa super relaxanta ,,Broken open"...AUDITIE PLACUTA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu