vineri, 30 iulie 2010

Concluzii inainte de plecare...


Maine n-am sa va scriu fiindca o sa am treaba.Acum va scriu fiindca sunt inainte de unul din cele mai importante momente din viata mea de artist si fiindca fiecare picatura de fericire muzicala, ma costa.
Iata ca mai sunt inca 2 zile pana la preselectie, si tot ce ar fi trebuit sa fac pana acum muzical si coregrafic, am cam facut.A mai ramas doar bagajul, sa las emotiile aici , cu voi si eu sa plec cu o doza de relaxare si siguranta ca nu ma voi intoarce invinsa chiar daca , probabil, influenta unor persoane va fi in detrimentul rezultatului in ceea ce ma priveste.
Sa stiti ca nu ma indoiesc nici o clipa ca imi sunteti alaturi si, cu atat mai mult, nu ma indoiesc ca admirati curajul meu, de a infrunta o ,,armata" de oameni care vor vedea sau nu, potentialul din mine.
Imi dau seama, ca dincolo de tot, CINEVA ACOLO SUS MA IUBESTE si vegheaza asupra visului meu.
Iti multumesc Ralu, pentru sustinere, in special tie , fiindca stiu ca spui din suflet si ma sustii din suflet, si voua tuturor celor care nu imi scrieti, dar imi cititi randurile.
Va imbratisez si va multumesc ca existati!

2 comentarii:

  1. Concurs:"Cui ii place karaoke?" Inregistreaza-te cantand si trimite filmul la solmizatieabsoluta@gmail.com. Premiu pentru castigator: o carte la alegere de pe blogul "Cumpar ce imi place" si multe, multe felicitari!!!Data limita: 15.08.2010 Hai, distreaza-te si trimite mesajul prietenilor tai!

    RăspundețiȘtergere